ÅBEN GÅRD i sommerferien

Vi holder ÅBEN GÅRD  på udvalgte søndage i sommerferien, hvor I  vil få mulighed for at komme til  gården for at hilse på dyrene i staldene og på markerne og høre om og se, hvordan dagligdagen ser ud på et typisk dansk landbrug.

Der er ÅBEN GÅRD 2021 på 3 søndage i juli:

  • Søndag d. 11 juli   

  • Søndag d. 18 juli   

  • Søndag d. 25 juli   

På grund af  corona situationen vil der kun være op et begrænset antal gæster af gangen på hele gårdens areal ligesom der vil være nogle af de traditionelle aktiviteter, som er tilpasset så vi bedre kan udvise hensyn og afstand ift risikoen for covid-19 smitte. Vi tager selvfølgelig forbehold for at der kan komme ændrede restriktioner. Følg med her på hjemmsiden.....

Til ÅBEN GÅRD kan I gå rundt og snakke med alle dyrene:  køer og kalve, tyre,  katte og killinger, kaniner, og høns og kyllinger. Dyrene er tillidsfulde og meget nysgerrige. Der er forskellige underholdende aktiviteter for både store og små:  halmlegeplads, kørekort til pedaltraktorer, gårdquiz (med præmier!), køretur rundt på gården med ATV og vogn og køretur med traktor og vogn ud i marken og måske andre ting, som vi hitter på hen af vejen. Vi har en legeplads til de små og mange hyggelige steder rundt omkring på gården, hvor I kan sidde med god afstand og tage et pause og nyde omgivelserne og livet på landet.

Der hænger faktatavler rundt omkring på gården, som fortæller om dyrenes liv, hvad der gror på markerne, hvilke maskiner vi bruger og meget meget mere om landbrug og fødevareproduktionen.

 Vi åbner en gårdcafé, hvor der kan købes  lækker grillmad lavet af vores eget kød (selvfølgelig!), pandekager, drikkevarer og hjemmebagt bagværk. I er også velkomne til at medbringe jeres egen madkurv. 

Gårdbutikken er åben. 

Det er nødvendigt at bestille billet på forhånd, for at vi kan sikre, at vi ikke overskrider antallet af gæster. Det foregår ved at sende en mail til kontakt@freerslevkotel.dk med oplysning om - navn, antal (voksen eller barn) og hvornår I ønsker at komme til Åben Gård (dato og angivelse af antal personer).

Mange hilsner fra Erik og Inge

Copyright 2018 Freerslev Kotel