ÅBEN GÅRD i sommerferien

Vi holder ÅBEN GÅRD  på udvalgte søndage i sommerferien, hvor I  vil få mulighed for at komme til  gården for at hilse på dyrene i staldene og på markerne og høre om og se, hvordan dagligdagen ser ud på et dansk produktionslandbrug.

Der er ÅBEN GÅRD 2021 på 3 søndage i juli fra kl. 12 - 16:00:

  • Søndag d. 11 juli   

  • Søndag d. 18 juli   

  • Søndag d. 25 juli   

På grund af corona situationen vil der være krav om coronapas, hvis I ønsker at benytte gårdcaféens indendørs arealer. Vi fortsætter selvfølgelig med at udvise hensyn og afstand fordi vi passer på hinanden. Der er opsat sprit mange steder og ekstra håndvaske.

Til ÅBEN GÅRD kan I gå rundt og snakke med alle dyrene:  køer og kalve, tyre,  katte og killinger, kaniner, og høns og kyllinger. Dyrene er tillidsfulde og meget nysgerrige. Der er forskellige underholdende aktiviteter for både store og små:  halmlegeplads, kørekort til pedaltraktorer, gårdquiz (med præmier!), køretur rundt på gården med ATV og vogn og køretur med traktor og vogn ud i marken. Her er en legeplads til de små og mange hyggelige steder rundt omkring på gården, hvor I kan sidde med god afstand og tage et pause og nyde omgivelserne og livet på landet.

Der hænger mange faktatavler rundt omkring på gården, som fortæller om dyrenes liv, hvad der gror på markerne, hvilke maskiner vi bruger og meget meget mere om landbrug og fødevareproduktionen. 

Entrépriserne er 75 kr pr person og 50 kr for børn under 5 år - kontant eller Mobilepay.

Vi åbner en gårdcafé, hvor I kan købes friskgrillede burgere og pølser lavet af vores eget kød (selvfølgelig!), pandekager, kolde og varme drikkevarer og hjemmebagt bagværk. I er også velkomne til at medbringe jeres egen madkurv. 

Gårdbutikken er åben. 

På gensyn :o) 

Mange hilsner fra Erik og Inge

Copyright 2018 Freerslev Kotel