ÅBEN GÅRD i sommerferien

Vi holder ÅBEN GÅRD  på udvalgte søndage i sommerferien, hvor I  vil få mulighed for at komme til  gården for at hilse på dyrene i staldene og på markerne og høre om og se, hvordan dagligdagen ser ud på et typisk dansk landbrug.

Der er ÅBEN GÅRD 2020 på 3 søndage i juli:

  • Søndag d. 12 juli   kl. 9-12   eller   kl. 13-16
  • Søndag d. 19 juli   kl. 9-12   eller   kl. 13-16
  • Søndag d. 26 juli   kl. 9-12   eller   kl. 13-16

På grund af  corona situationen har vi valgt at der kun være op til 75 personer af gangen på hele gårdens areal ligesom der vil være nogle af de traditionelle aktiviteter, som er tilpasset så vi bedre kan udvise hensyn og afstand ift risikoen for covid-19 smitte. Der er flere håndvaske på gården og der er opsat sprit rundt omkring og der vil blive gjort grundigt rent mellem formiddags og eftermiddagsåbning.

Til ÅBEN GÅRD kan I gå rundt og hilse på alle dyrene:  køer og kalve, tyre,  katte, kaniner, og høns og kyllinger. Dyrene er menneskevante og tillidsfulde. Der er forskellige sjove aktiviteter for både store og små:  halmlegeplads, kørekort til pedaltraktorer, gårdquiz (med præmier!), køretur med ATV og vogn i marken og flere andre. Vi har en legeplads til de små og mange hyggelige steder rundt omkring på gården, hvor I kan sidde med god afstand og tage et pause og nyde omgivelserne og livet på landet.

Der hænger mange faktatavler rundt omkring på gården, som fortæller om dyrenes liv, hvad der gror på markerne, hvilke maskiner vi bruger og meget meget mere om landbrug og fødevareproduktionen.

 Vi åbner en gårdcafé, hvor der kan købes  lækker grillmad lavet af vores eget kød (selvfølgelig!), pandekager, drikkevarer og hjemmebagt bagværk. I er også velkomne til at medbringe jeres egen madkurv. 

Gårdbutikken er åben. 

Det er nødvendigt at bestille billet på forhånd, for at vi kan sikre, at vi ikke overskrider antallet af gæster. Det foregår ved at sende en mail til kontakt@freerslevkotel.dk med oplysning om - navn, antal (voksen eller barn) og hvornår I ønsker at komme til Åben Gård (dato og angivelse af om det er formiddag eller eftermiddag).

Mange hilsner fra Erik og Inge

Copyright 2018 Freerslev Kotel