Kom på besøg

BESØG FOR SKOLER
Vi er besøgsgård for Landbrug og Fødevarer. Det er gratis for elever i folkeskolen og studerende på ungdomsuddannelserne at komme på besøg hos os for at få en rundvisning på gården. I kan booke alle ugens dage – undtagen mandag.

På rundvisningen fortæller jeg om gårdens drift og I får rig lejlighed til at opleve dyrene i de forskellige stalde. I er velkomne til at spise jeres medbragte mad her hos os, hvor vi også kan snakke mere om jeres oplevelser ude blandt dyrene.

Er I en skoleklasse, som har lyst til at arbejde mere med landbrug….SÅ LÆS VIDERE.... 

Vi kan tilbyde UDVIDET UNDERVISNING: Efter rundvisningen får eleverne udleveret et opgaveark, som de skal løse ved frit at gå rundt på gården for at observere dyrene, foder, afgrøder mv. Opgavearkene er tilpasset de enkelte klassetrin. Mange af svarene kan findes rundt omkring på plancher og skilte og har også været indeholdt i den foregående rundvisning Efter aftalt tid mødes vi i skolestuen og gennemgår opgaverne i fællesskab. Vi går i dybden med besvarelserne – og andre emner, der optager jer. Det kan være dyrevelfærd, økologi sammenlignet med konventionel drift, fødevaresikkerhed eller andet, der er aktuelt for lige netop jeres undervisningsforløb.
“Det er min erfaring, at det giver et stor undervisningsmæssigt udbytte at tage et udvidet forløb i forbindelse med gårdbesøg, idet der bliver tid til fordybelse, refleksion og debat. Når børnene først har været på rundvisning og derefter kommer ud for at møde dyrene anden gang er de helt anderledes åbne og modtagelige for indtryk. Tilbagemeldingerne fra de skoler, der har benyttet tilbuddet, har været meget positive :o)”

Hvis I ønsker at benytte dette ekstratilbud koster det 25 kr. pr elev (dog minimum 400 kr.) Det skal bookes på forhånd. Vi tilpasser tidsforbruget ved den udvidede undervisning, så det passer med jeres rejseplan

Ønsker I at booke et skolebesøg skal I først ringe til Inge på 23 37 19 28 for at aftale dato for besøget. Da jeg modtager rigtig mange klasser på gårdbesøg er det ikke er altid, jeg kan imødekomme jeres ønsker – så hav altid en alternativ dato klar også.

BOOK ET SKOLEBESØG HER (link).

Ønsker I udvidet undervisning med opgaveløsning, fælles gennemgang og et glas friskmalket mælk skal det angives nederst i bookingformularengerne med angivelse af EAN nummer hvis I ønsker en elektronisk faktura.

BEMÆRK….Alle priser er eksklusiv moms

Vi har også mange besøg af klasser fra specialskoler, hvor der typisk er få elever og behov for en anden form for læring/oplevelse. 
Vi går rundt på gården og snakker om dyrene, kæler med dem, kigger på maskinerne og snakker landbrug. Vi kan vælge at bruge tid på at skubbe foder ind til dyrene, sidde i traktorerne eller tage en køretur ud i marken med ATV´en  og dens passagervogn. Vi kan også fodre hønsene eller kaninerne og gå en tur i marken – alt efter hvad I synes der kan give eleverne den bedste oplevelse. Vi aftaler på dagen præcist, hvad vi skal lave. 

Ring, hvis I er interesseret i at høre mere.

 

BESØG FOR VIRKSOMHEDER, FORENINGER ELLER PRIVATE
Vi modtager også bestillinger på besøg fra virksomheder, foreninger, andre interessegrupper og privatpersoner, som ønsker at få en rundvisning på et dansk landbrug. Et besøg kan være målet for jeres næste firmaudflugt, en del af et teambuilingsarrangement, besøg for udenlandske gæster eller familietur.

Vi kan tillige tilbyde engelsksproget rundvisning.

En rundvisning varer 1½ time. Prisen er 1.800 kr. for op til 25 personer. 
Ønsker I servering af kaffe/te og hjemmelavet kage i forbindelse med rundvisningen koster det +200 kr.
Ved selskaber over 25 personer er prisen +50 kr. pr. ekstra person. 

Alle priser er eksklusiv moms

Send en forespørgsel eller en bookning til os på inge@freerslevkotel.dk – eller ring til Inge på 23 37 19 28

  


Har I spørgsmål eller ønsker så ring til Inge på 23 37 19 28 – eller send en mail på inge@freerslevkotel.dk

Kotellets Gårdbesøg 
v. Inge Christoffersen Holding
Tlf.: 23 37 19 28
Roskildevej 207, DK 3330 Gørløse

CVR 34834652

Copyright 2013 Freerslev Kotel