ÅBEN GÅRD

ÅBEN GÅRD

Tusinde tak til alle jer, der lagde vejen forbi til vores Åben Gård arrangementer. Vi er overvældet over hvor mange, der valgte at bruge en søndag hos os i år - og samtidig er vi VILDT glade for at I har interesse i at opleve et produktionslandbrug og høre om fødevareproduktionen. 

tak for i år - fortsat god sommer ♥


Vi holder igen i år ÅBEN GÅRD  på de sidste 3 søndage i sommerferien: 17, 24 og 31 juli

I kan vælge at tage med på  køreture med traktor og vogn ud i marken, hvor Erik fortæller om afgrøderne på markerne og om planteavlen. Hjemme på gården kan I køre med ATV og vogn rundt på gården hvor Inge fortæller om dyrene. 

I kan gå rundt og hilse på alle dyrene i staldene og på markerne omkring gården. I kan få en spand med foder og give til dyrene. I staldene og på markerne finder I tyre, køer og kalve. Rundt om på gården er de tamme katte, kaniner med unger og høns og kyllinger. I kan desuden høre om vores biavl og komme tæt på et bistade.

Hvis I deltager i gårdquizzen har I chancen for at vinde en flot t-shirt med ko-motiv eller et af vore populære Kotel-krus med billede af alle dyrene. Børnene kan tage et traktorkørekort og de kan lege på halmlegepladsen og på de forskellige legepladserne og tage en pedaltraktor rundt på gården. Ved tegnestationen kan I lave en flot tegning og få en ko-lineal med hjem.

Når I trænger til at slappe af kan I sikkert finde en god og hyggelig plet, hvor I kan sidde på et af de mange borde/bænke sæt og nyde omgivelserne og måske lidt lækkert fra gårdcaféen.
Grillen vil være tændt så I kan nyde vores gode grillpølser eller en hjemmelavet burger. Gårdcafeen byder på hjemmebagt kage, brød, pandekager og både varme og kolde drikke.


Se posteren herunder - ligesom I også kan følge os på facebook: https://www.facebook.com/freerslevkotel/

Mange hilsner fra Erik og Inge

 

Copyright 2018 Freerslev Kotel