ÅBEN GÅRD i sommerferien

ÅBEN GÅRD

Vi holder igen i år ÅBEN GÅRD  på de sidste 3 søndage i sommerferien: 17, 24 og 31 juli


Vi kører ture med med traktor og vogn ud i marken, hvor Erik fortaler om afgrøderne og om planteavlen. Hjemme på gården kan I køre med ATV og vogn rundt på gården hvor Inge fortalte om dyrene. 

I kan alle gå rundt og hilse på alle dyrene i staldene og på markerne omkring gården. I kan få en spand med foder og give til dyrene. Der er tyre, køer og kalve og der er tamme katte, kaniner med unger og høns og kyllinger. I kan høre om vores biavl og komme tæt på et bistade.

Hvis I deltager i gårdquizzen har I chancen for at vinde en flot t-shirt med ko-motiv eller et af vore populære Kotel-krus med billede af alle dyrene. Børnene kan tage både et lille og et stort traktorkørekort og de kan lege på halmlegepladsen og på de forskellige legepladserne og tage en pedaltraktor rundt på gården. Når I trænger til at slappe af kan I sikkert finde en god og hyggelig plet, hvor I kan sidde på et af de mange borde/bænke sæt og nyde omgivelserne og måske lidt lækkert fra gårdcaféen.

Grillen vil være tændt så I kan nyde vores gode grillpølser eller en hjemmelavet burger. Gårdcafeen byder på hjemmebagt kage, brød, pandekager og både varme og kolde drikke.


Se posteren herunder - ligesom I også kan følge os på facebook: https://www.facebook.com/freerslevkotel/

Mange hilsner fra Erik og Inge

 

Copyright 2018 Freerslev Kotel