ÅBEN GÅRD i sommerferien

ÅBEN GÅRD

Vi holder igen i år ÅBEN GÅRD  på de sidste 3 søndage i sommerferien: 17, 24 og 31 juli

Vi kører ture med med traktor og vogn ud i marken, hvor Erik fortaler om afgrøderne og om planteavlen. Hjemme på gården kan I køre med ATV og vogn rundt på gården hvor Inge fortalte om dyrene. 

I kan alle gå rundt og hilse på alle dyrene i staldene og på markerne omkring gården. I kan få en spand med foder og give til dyrene. Der er tyre, køer og kalve og der er tamme katte, kaniner med unger og høns og kyllinger. I kan høre om vores biavl og komme tæt på et bistade.

Hvis I deltager i gårdquizzen har I chancen for at vinde en flot t-shirt med ko-motiv eller et af vore populære Kotel-krus med billede af alle dyrene. Børnene kan tage traktorkørekort og de kan lege på halmlegepladsen og på de forskellige legepladserne og tage en pedaltraktor rundt på gården. Når I trænger til at slappe af kan I sikkert finde en god plet hvor I kan sidde på et af de mange borde/bænke sæt og nyde omgivelserne og måske lidt lækkert fra gårdcaféen.

Grillen vil være tændt så I kan nyde vores gode grillpølser eller en hjemmelavet burger. Gårdcafeen byder på hjemmebagt kage, brød, pandekager og både varme og kolde drikke.

Flere detaljer lægges op her senere - ligesom I kan følge os på facebook: https://www.facebook.com/freerslevkotel/

Mange hilsner fra Erik og Inge

 

Copyright 2018 Freerslev Kotel