Kødet, vi sælger i gårdbutikken, er fra ungdyr, der har haft et godt liv med masser af omsorg: god fodring, plads til udfoldelse og socialisering og motion. Og det kan smages! Kødet har desuden en naturlig intramuskulær fedtmarmorering (det betyder at der er bitte små nister af fedt inde i selve musklen ligesom det japanske Kobekød) – det giver en skøn saftighed og smag.
Dyrene bliver slagtet af en lokal godkendt slagter, Harald Hansen i Slangerup, ligger kun 10 minutters kørsel fra gården. Så dyrene bliver ikke stresset af transporten. Kødet krogmodnes hos slagteren i flere uger, før det bliver skåret helt ud og pakket i mindre vakuumpakninger. Vores slagter er dygtige til deres håndværk og det kan ses i de enkelte udskæringer. Det hakkede oksekød – som selvfølgelig er renset for sener, fedt og bindevæv – bliver pakket hurtigere for at bevare smag og saftighed bedst.
I vores frysere finder du velsmagende KØD i alle udskæringer. Kødet er pakket i mindre pakninger, som er individuelt prismærket. Vi har fået lavet grillpølser i forskellige smagsvarianter, flere slags krydrede spegepølser og snackpølser – og selvfølgelig er der både lækre grillbøffer og store stege.
Vi sælger også frisklagte æg fra vores høns og hjemmelavet syltetøj og saft - primært af gårdens egne bær i gårdbutikken.
Åbningstider i gårdbutikken 2025 i januar, februar og marts måned: Lørdag og søndag dage kl. 10 -13. Du/I er meget velkommen til at ringe til os på 2337 1928 eller 2859 8390, hvis I gerne vil handle på et andet tidspunkt end vores faste åbningstider. Hvis vi er hjemme åbner vi gerne butikken.
Når I kommer for at handle i gårdbutikken er I altid velkomne til at hilse på alle dyrene på gården. Udover alle køerne har vi også høns og kyllinger, kaniner og rigtig mange tamme katte og killinger