Juleværksted

Juleværkstedet er klar til hygge og kreativ udfoldelse. Det er så hyggeligt at lave juledekorationer sammen. Men man ender tit med et overskud af bundter af gran, kasser af mos og poser af ler, kugler, kogler og andet pynt. Det er slut nu!

Vi har nemlig samlet det hele i juleværkstedet og du udvælger præcis det grønt, lys og pynt, som du gerne vil have til din juledekoration – hverken mere eller mindre!

Her er masser af forskelligt grønt, lys, naturpynt, kugler, kogler og pynt. Du kan vælge en træplade, skål eller potte som base for juledekorationen. Vi hjælper gerne med fif og gode råd – og det bedste af det hele: al pynt er monteret med metaltråde, der er sat spyd på stearinlysene, limpistolen er klar….. Så er det lige til at gå til!

Tag familien eller venner med til en rigtig hyggelig dag. Ingen entré – og rimelige priser på alt. Vi har kolde og varme drikkevarer og hjemmebagt kage og æbleskiver.

Juleværkstedet åbningstider:
♥  lørdag d. 18 og søndag d. 19 november kl. 11-15
♥  lørdag d. 25 og søndag d. 26 november kl. 11-15
♥  lørdag d. 2 og søndag d. 3 december kl. 11-15

Når I er færdige med at være kreative, er I velkomne til at gå ud i staldene og hilse på de mange små nyfødte kalve (og stolte køer), I kan give salat til kaninerne og hønsene og kæle med alle kattene.

Færdige juledekorationer og adventskranse er til salg i gårdbutikken. Har du ikke tid til at være kreativ, kan du slå et smut forbi gårdbutikken, hvor der er mange færdiglavede juledekorationer og adventskranse at vælge imellem.

Du kan også bestille en – så den bliver præcis som du ønsker!

Copyright 2018 Freerslev Kotel